Faghandel

Ved å kombinere vår egen kasseløsning med komplett økonomisystem leverer vi en sterk løsning for faghandelsbedrifter innenfor byggevare, farvehandel, maskiner, restauranter, låsesmeder, sportsbutikker, hobbyhandler med fler.

Muligheter med Zirius for faghandel

Fleksibel og oversiktlig kasseløsning
Komplett økonomisystem som backoffice
Integrasjon mot netthandel
Et system å vokse med
 • Fleksibel og oversiktlig kasseløsning

  Vårt kassesystem Zirius Kasse er direkte integrert mot Zirius ERP, som betyr at du har all informasjon i økonomisystemet live i kassa. Det er en stor fordel blant annet for å slå opp prisavtaler slik at kunden er sikret riktig pris, og dagsoppgjør fra kassa bokføres automatisk. Løsningen er godkjent i henhold til Skatteetatens krav til kassesystem.

  Fleksibel og oversiktlig kasseløsning
 • Komplett økonomisystem som backoffice

  Ved å ha komplett Zirius som “backoffice” sparer bedriften vedlikehold og oppdatering mellom løsninger. All grunndata som varer med lagerstatus og kunder med prisavtaler vedlikeholdes i én felles løsning. Ordre kan hentes for betaling, og kontantsalg legges til fakturering med kundesignatur hvis kunde går gjennom kredittsperre.

  Komplett økonomisystem som backoffice
 • Integrasjon mot netthandel

  Zirius er integrert mot en rekke løsninger som blant annet netthandel som gjør at en faghandelsbutikk kan presentere og selge varene både fra butikk og på nett. Kasse og netthandel henter grunndata og lagerstatus fra samme sted som gjør at man slipper dobbel oppdatering og manuell registrering.

  Integrasjon mot netthandel
 • Et system å vokse med

  Zirius har en rekke løsninger som bedriften kan utvide med etter behov. Eksempel på utvidelser er servicemodul som kan registreres via kasse, Logistikk app på mobil for opprettelse av ordre sammen med kunde for betaling i kasse i ettertid, fast- eller timebasert lønn via egen løsning pluss en rekke gode integrasjoner.

  Et system å vokse med

Logistikksystem og kasseløsning for faghandelsbedrifter

Zirius leverer en kraftpakke for faghandelsbedrifter, hvor hele flyten fra logistikkstyring, fakturering, kassesalg til oppdatert regnskap utføres i én og samme løsning. Bedriften slipper dobbelregistrering og sitter til enhver tid med oppdaterte data.

Her er noen av bransjene som bruker løsningen:

 • Byggevare
  Spesialtilpasset vareimport mot byggevarekjeder, omregningshjelp mellom forskjellige enheter på vare, opprettelse av kontantsalg og lagerstyring via mobile enheter.

 • Fargehandel
  Salg av malingsprodukter med løsning for utførelse av håndtverkeroppdrag via egne eller integrerte løsninger for time- og materiellfangst.

 • Hobbyartikler
  Import av varer tilpasset kjede og rapportering av statistikker.

 • Restaurant og uteliv
  Salg over disk og utskrift av produksjonsbong til for eksempel matlaging på kjøkken, og parkering mot regning på bord.

 • Familiepark
  Kasseløsning på flere utsalgssteder med behov for stor hastighet og enkel opplæring for ferievikarer.

 • Låsesmed og alarmsystemer
  Salg av lås og alarmsystemer over disk, monteringsoppdrag og serviceoppdrag. Eget individregister for oversikt over leverte kundeløsninger.

Logistikksystem og kasseløsning for faghandelsbedrifter

Produkter i bransjeløsningen

Kassesystem

Enkelt og komplett kassesystem. Zirius Kasse har funksjonalitet innen faktura, prosjekt og regnskap. Standard POS-utstyr gir en effektiv salgsprosess.
Les mer

Service

Oversikt over serviceoppdrag og god leveranse med modulen Service. Registrering av materiell og timer på oppdraget, med full regnskapssporing.
Les mer

Lagerstyrings- og logistikksystem

Komplett lagerstyrings- og logistikksystem for bedrifter innen varehandel, som gir total oversikt over hele vareflyten fra innkjøp til salg og regnskap.
Les mer

Timeregistrering

Timeregistrering med app eller i sky. Timene importeres til regnskap eller lønnssystemet. Timefangst med Zirius Timer er enkelt og tidsbesparende.
Les mer

REFERANSEKUNDER

Suksesshistorier

 • Zirius leverer en driftssikkerhet som er uovertruffen. Brukergrensesnittet er enkelt, selv for mennesker som aldri før har brukt en kasse. Med opp til 1500 dagsbesøkende på en hektisk sommerdag, er det også et pluss at kassene er raske. Skulle vi oppleve brukerfeil, er support alltid lett å nå. Det gir en trygghet som er uvurderlig.

 • Zirius har effektivisert vår virksomhet! Fordelen med Zirius er den fleksible ordreflyten som er helt tilpasset vår produksjon. På denne måten vet vi umiddelbart hvor langt ferdigstillingen av bunaden er kommet. I tillegg lar Zirius sin integrerte og godkjente kasseløsning oss enkelt hente eksisterende ordrer, gjøre delbetalinger, samt plassere nye ordrer i butikken. Systemet er lett å forstå, og alle våre ansatte som hovedsakelig er godt voksne damer, bruker Zirius gjennom hele arbeidsdagen.

 • Med Zirius ERP har vi regnskap, innkjøp, lager og ordre samlet på ett sted! Systemet er oversiktlig, intuitivt og lett å orientere seg i. Dette gjør at vi sparer mye tid når vi trenger å se tilbake på kundefordringer, forsendelser, ordrehistorikk osv. Vi setter også stor pris på ordreflyten med fleksibiliteten den tilbyr. Her legger vi til alle faner vi trenger, og tilpasser samhandlingen med vår nettbutikk og Zirius selger-web (hvor reisende selgere registrerer salgsordre med synkroniserte vare- og kundedata).

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her