Skybasert lønnssystem

Skybasert lønnssystem som gir små og store bedrifter en kostnadseffektiv løsning for lønnshåndtering. Smart og brukervennlig funksjonalitet med automatiserte prosesser for effektiv, nettbasert lønnshåndtering av time- og fastlønn.

Oversiktlig, effektivt og rimelig lønnssystem

Enkelt å komme i gang med
Brukervennlig
Integrert mot Altinn
Hent inn timer fra timeregistrering
 • Nettbasert lønnssystem

  Nettbasert lønnssystem som sparer tid og kostnader, samtidig som det gir større arbeidsfleksibilitet. Alt du behøver er en pc og nett -og du er klar til å utføre arbeidsoppgavene dine, uansett om du jobber på kontoret, hjemmefra, eller andre steder.

  Enkelt å komme i gang med
 • Brukervennlig lønnsprogram

  Lønnssystemet er brukervennlig, og enkelt å komme i gang med. Alle arbeidsprosessene har fokus på oversiktlig og rask lønnshåndtering. Utbetaling av lønn til en, flere eller alle ansatte. Når lønnsutbetaling godkjennes sendes e-post til lønnsmottakere med melding om ny lønnsslipp tilgjengelig på ansattes område i lønnssystemet. Der har de også full oversikt over tidligere lønnsslipper i eget arkiv.

  Brukervennlig
 • Kostnadseffektivt lønnssystem

  En av markedets rimeligste lønnssystem. Her betaler du kun en liten sum for hver produserte lønnsslipp -altså ingen faste månedlige kostnader eller andre gebyrer*.

  *Andre kostnader kan tilkomme når lønnsmodulenkombineres med andre moduler i Zirius Portal.

  Integrert mot Altinn
 • Bankintegrasjon og automatisert kommunikasjon med Altinn

  Zirius Lønn har direkte integrasjon med banker og Altinn. Det automatiserer innsending av A-melding ved godkjenning, samt overføring til nettbank, via vår bankintegrasjon OnlineBank, med fordeling av utbetaling og skattetrekk. I tillegg tilrettelegger integrasjonen mot Altinn for enklere og raskere oppstart med innhenting av skattekort og oppdatering av ansettelseforhold.

  Hent inn timer fra timeregistrering

Zirius Lønnssystem

Zirius Lønn er et rimelig og brukervennlig skybasert lønnssystem med smart funksjonalitet. Her får du blant annet automatisk innsending av A-melding ved godkjenning, samt overføring til nettbank via vår bankintegrasjon OnlineBank med fordeling av utbetaling og skattetrekk.

Hvis du har regnskapsfører eller benytter Zirius ERP, kan lønnstransaksjonene enkelt importeres og bokføres i regnskapet. Bruker du timeregistrering har vi også integrasjoner som gjør at du enkelt kan bruke timegrunnlaget i Zirius Lønn. De ansatte får et arkiv med lønnsslipper slik at de har full oversikt på ett sted.

 • Skybasert lønnssystem
 • Rimelig og rask lønnshåndtering
 • Integrert mot Altinn (skattekort, a-melding, og ansettelsesforhold)
 • Automatisk overføring av lønnsutbetalinger til nettbank via OnlineBank
 • Utbetaling av lønn til en eller flere
 • E-postmelding med direktetilgang til lønnsslipp og arkiv for ansatte
 • Avstemmingsrapporter
 • Integrert timemodul -eller timeregistrering via tredjepart
 • Sømløs integrasjon med regnskap i Zirius ERP

Suksesshistorier

“Jeg håndterer i dag lønnskjøring for om lag 30 bedrifter -og blir mer og mer imponert over Zirius Lønn! Løsningen er rask og enkel i bruk. Gir god oversikt og flotte rapporter. Enkel tilgang til lønnsslipper og historikk for lønnsmottagere. Og ikke minst god support fra Zirius de få gangene jeg har hatt behov for det.”

Inger Karin Knudsen – Brinkas Kontorhjelp AS

Kontakt oss  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på telefon:
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her