Skybasert lønnssystem

Skybasert lønnssystem som gir små og store bedrifter en kostnadseffektiv løsning for lønnshåndtering. Smart og brukervennlig funksjonalitet med automatiserte prosesser for effektiv, nettbasert lønnshåndtering av time- og fastlønn.

Oversiktlig, effektivt og rimelig lønnssystem

Skybasert lønnssystem
komplett lønnssystem
Nettbasert Lønnssystem
Lønnssystem
 • Lønnssystem

  Nettbasert lønnssystem som sparer tid og kostnader, samtidig som det gir større arbeidsfleksibilitet. Alt du behøver er en pc og nett -og du er klar til å utføre arbeidsoppgavene dine, uansett om du jobber på kontoret, hjemmefra, eller andre steder.

  Skybasert Lønnssystem
 • Brukervennlig lønnsadministrasjon

  Lønnssystemet er brukervennlig, og enkelt å komme i gang med. Alle arbeidsprosessene har fokus på oversiktlig og rask lønnshåndtering. Utbetaling av lønn til en, flere eller alle ansatte. Når lønnsutbetaling godkjennes sendes e-post til lønnsmottakere med melding om ny lønnsslipp tilgjengelig på ansattes område i lønnssystemet. Der har de også full oversikt over tidligere lønnsslipper i eget arkiv.

  Lønnssystem
 • Rimelig lønnsprogram

  En av markedets rimeligste lønnssystem. Her betaler du kun en liten sum for hver produserte lønnsslipp -altså ingen faste månedlige kostnader eller andre gebyrer*.

  *Andre kostnader kan tilkomme når lønnsmodulenkombineres med andre moduler i vårt økonomisystem.

  Lønnssystem
 • Bankintegrasjon og automatisert kommunikasjon med Altinn

  Zirius Lønn har integrasjoner mot Altinn og de fleste banker i Norge. Som betyr at oppgaver og rutiner som normalt løses i disse, automatiseres, eller kan utføres direkte i lønnssystemet. Det forenkler og effektiviserer lønnsadministrasjonen.

  Med bankintegrasjon håndterer du effektivt lønnsutbetalingene sømløst i lønnssystemet -uten behov for innlogging og manuelt arbeid i nettbanken. I tillegg sørger Zirius Lønn for fordeling av lønnsutbetalingen til skattetrekkskonto og lønnsmottakers bankkonto.

  Lønnssystemet kommuniserer også med Altinn for automatisert innsending av godkjent periodisk A-melding, samt mer effektiv innhenting av skattekort og oppdatering av ansettelsesforhold.

  Skybasert lønnssystem

Komplett Lønnssystem på nett

Zirius Lønn er et rimelig og brukervennlig skybasert lønnssystem med smart funksjonalitet. Her får du blant annet automatisk innsending av A-melding ved godkjenning, samt overføring til nettbank via vår bankintegrasjon OnlineBank med fordeling av utbetaling og skattetrekk.

Hvis du har regnskapsfører eller benytter Zirius ERP, kan lønnstransaksjonene enkelt importeres og bokføres i regnskapet. Bruker du timeregistrering har vi også integrasjoner som gjør at du enkelt kan bruke timegrunnlaget i Zirius Lønn. De ansatte får et arkiv med lønnsslipper slik at de har full oversikt på ett sted.

Lønnssystem
Skybasert lønnssystem
 • Skybasert lønnssystem som kan brukes frittstående
 • Rimelig og rask lønnshåndtering
 • Lønnsutbetaling på 14-dagers- eller månedsintervall
 • Bankintegrasjon for effektiv lønnsutbetaling
 • Integrert mot Altinn (skattekort, a-melding, og ansettelsesforhold)
 • Automatisk overføring av lønnsutbetalinger til nettbank via OnlineBank
 • Utbetaling av lønn til en eller flere
 • E-postmelding med direktetilgang til lønnsslipp og arkiv for ansatte
 • Avstemmingsrapporter
 • Integrert timemodul -eller timeregistrering via tredjepart
 • Sømløs integrasjon med regnskap i Zirius ERP

Suksesshistorier

Lønnssystem

“Jeg håndterer i dag lønnskjøring for om lag 30 bedrifter -og blir mer og mer imponert over Zirius Lønn! Løsningen er rask og enkel i bruk. Gir god oversikt og flotte rapporter. Enkel tilgang til lønnsslipper og historikk for lønnsmottagere. Og ikke minst god support fra Zirius de få gangene jeg har hatt behov for det.”

Inger Karin Knudsen – Brinkas Kontorhjelp AS

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her