Bransjeløsninger som gir full kontroll på lønnsomheten

Vårt regnskapsprogram og økonomisystem er laget gjennom tett samarbeid med utvalgte bransjer. Det gjør at vi leverer de beste, kvalitetssikrede bransjeløsningene for regnskapskontorer, entreprenører, handelsbedrifter, grossister og trelastindustrien.

Regnskapskontor

Komplett regnskapssystem for regnskapskontorer, som forenkler administrasjon og den daglige arbeidsflyten. God oversikt, automatiserte rutiner, samt muligheten til å levere egne bransjespesifikke økonomisystem til kunder gjør regnskapssystemet til en kraftpakke for regnskapsførere.

Handel

Komplett økonomisystem med omfattende lagerstyring og logistikk for detaljhandel, faghandel, grossist og distribusjon, samt leverandører og produsenter. Vi leverer løsninger for mindre salgsbedrifter, og større logistikk- og distribusjonsbedrifter.

Entreprenør

Zirius leverer bransjeløsninger mot mange typer entreprenører, eksempelvis maler, murer, rør, elektro, ventilasjon, blikkenslager, og glassmester. Prosjektstyringsverktøyet setter prosjektleder i sentrum.

Trelast

Vår løsning for Trelast har alt du trenger samlet i ett økonomi- og logistikksystem med elektronisk handel og dokumentflyt. Utviklet i tett samarbeid med bransjen for å dekke behov og krav for produksjon og salg av trelast.

Grossist

Vår komplette løsning innen logistikk er skreddersydd for grossister og andre bedrifter som har logistikk som hovedvirke. Vareregisteret er rikt på muligheter, med enkel styring av forskjellige varetyper i samme vareregister.

Maskinentreprenør

Maskinentreprenører og deres prosjektledere bruker vår prosjektmodul til å legge inn kalkyle, gjøre prosjektvurderinger, klargjøre fakturagrunnlag, gjøre oppslag mot timehistorikk og leverandørfaktura samt ha tilgang til ulike rapporter på prosjektene.

Faghandel

Ved å kombinere vår kasseløsning med økonomisystemet leverer vi en sterk løsning for faghandelsbedrifter innenfor byggevare, farvehandel, maskiner, restauranter, låsesmeder, sportsbutikker, hobbybutikker med mer.

Produksjon

Egen løsning for bedrifter som jobber med produksjon. Modulen bygger opp produksjonsoppskrift på en vare, og det kan legges inn materiellkostnad. Lager og regnskap oppdateres direkte, og sørger for kontinuerlig kontroll.

Bygg og anlegg

Entreprenører innen bygg og anlegg bruker vårt prosjektstyringssystem Zirius Prosjekt fordi det dekker alle prosjektfaser fra tilbud til avslutning. Fremdriften følges enkelt, dag-til-dag, gjennom prosjektrapporter.

Leverandør til Vinmonopolet

Komplette, prisgunstige økonomiløsninger med EDI XML, for leverandører og produsenter av alkohol. Det åpner for direkte salg og leveranse til Vinmonopolet. Dermed elimineres fordyrende mellomledd som etablerte distributører og grossister.

ERP-system for byggevarehandel

Komplett ERP-system for byggevarebransjen med skreddersydd funksjonalitet som dekker alle daglige forretningsprosesser i byggevarehus.

Zirius automatiserer

Mange manuelle rutiner er tidkrevende og tungvinte.
Våre løsninger automatiserer rutinene, med andre ord gjør systemet jobben for deg.

Kutt av unødvendige ledd sparer deg 30 % i tidsbruk, som betyr økt fokus på lønnsomhet.

Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her