Lyst på en gratis demonstrasjon av vårt økonomisystem?

Vi viser deg gjerne våre produkter eller innholdsrike bransjeløsninger! Klikk “Registrer deg” under så kontakter vi deg snarlig for avtale om demonstrasjon av det du er interessert i.

TryFreeBanner

834

Bedrifter

12K

Brukere

23

Bransjer

Suksesshistorier

  • Kjeøy Regnskap AS implementerte Zirius i 2006. Zirius har fokus på effektive og automatiserte rutiner for regnskapskontor og vi er spesielt glad i dokumentflyten og samarbeidet vi oppnår med våre kunder. Enkle og smidige rutiner i alle ledd effektiviserer vår hverdag.

  • Zirius har gitt oss bedre oversikt over inntekt/kost i våre prosjekter. Toveis integrasjon mot SmartDok, samt faktura og dokumentflyt i samme system gir grunnlag for løpende prosjektstatus. Vi oppdager stadig nye muligheter for oss med Zirius.

  • Zirius leverer en driftssikkerhet som er uovertruffen. Zirius har et brukergrensesnitt som er enkelt, selv for mennesker som aldri før har brukt en kasse. For en bedrift som kan ha 30-40 sommeransatte, er dette til stor hjelp. Vi er meget fornøyd med stabiliteten og fleksibiliteten vi har i Zirius kasse.

Firmaer vi har utviklet spesialtilpassede løsninger for