Byrå

Zirius Byrå er vår innholdsrike løsning for regnskapskontorer. Vi utvikler stadig nye funksjoner som gjør at regnskapsfører får den oversikten de trenger.

Noen muligheter med Zirius Byrå

Oversikt over klienter
Systemet gjør rutinene for deg
Auotmatisert fakturering
Papirløs bilagsflyt
 • Oversikt over klienter

  Zirius Byrå leverer et oversiktsbilde over klienter som våre kunder er meget fornøyd med. Du får raskt oversikt over transaksjoner på klienter, og ser dermed hva som må følges opp, og hva som er bokført eller skal bokføres.

  Oversikt over klienter
 • Systemet gjør rutinene for deg

  Zirius Byrå kan leveres med vår egen regnskapsrobot, en motor som sørger for automatisering av mange tidkrevende, manuelle rutiner hos regnskapskontoret. Hver morgen får kontoret en epost som viser hvor mange rutiner motoren har utført i løpet av natten – med andre ord: hvor mye tid regnskapskontoret allerede har spart.

  Systemet gjør rutinene for deg
 • Automatisert fakturering

  Klientfakturering er automatisering av transaksjoner – dine klienters månedlige kostnader. Bruk av EHF, OnlineBank, OnlinePrint og Zirius Lønn leses inn automatisk som ordregrunnlag per klient, mens regnskapsfører sender fakturaen.

  Automatisert fakturering
 • Papirløs bilagsflyt

  Med Zirius Dokumentflyt får du en papirløs bilagshåndtering som er hurtig og effektiv. Alle inngående fakturaer behandles ett sted, og sendes ut til attestasjon. Bilag som er behandlet i klientenes kundeløsning kommer inn i samme bildet, klare til bokføring.

  Papirløs bilagsflyt

Fordeler for regnskapskontoret

Zirius Byrå Motor

Zirius Byrå Motor er vår egen regnskapsrobot som automatiserer oppdatering av alle dine klienters regnskap. Den installeres og settes opp på server til ditt regnskapskontor, og sørger hver natt for oppdatert regnskap når dere logger dere på om morgenen.

Noen eksempler på automatisering:

 • Innlesning, kobling og regnskapsoppdatering av innbetalinger
 • Innlesning av inngående bilag med OCR-tolk
 • Oppdatering av status mot kunder via Zirius Portal
 • import av faktura- og kassejournaler

Regnskapskontorer som bruker mulighetene i Zirius Byrå Motor reduserer tidsbruk på rutinene med 30 % – tid som kan brukes til oppfølging og rådgivning mot kundene.

Klientfakturering

Klientfakturering er automatisering av dine klienters månedlige kostnader. Bruk av EHF, OnlineBank, OnlinePrint og Zirius Lønn leses inn automatisk som ordregrunnlag per klient. Det eneste du må gjøre er å danne fakturagrunnlag og sende fakturaen. Ved bruk av EHF vil håndtering av hele flyten skje tilnærmet uten manuelle rutiner. Bruk prisavtale hvis avtalen med klient har slike rammebetingelser, og legg til egne kostnader, for eksempel timeforbruk, som skal viderefaktureres klienten. Dette er en rutine som sparer regnskapskontoret mye tid og ressurser!

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her