Økonomisystem for varehandel

Unikt økonomisystem med omfattende lagerstyringsystem og logistikkløsning for varehandel. Systemet er skalerbart og passer detalj- og faghandel, grossist og distribusjon, samt leverandører og produsenter.

KOMPLETT ERP-SYSTEM FOR VAREHANDEL

Løsning bedriften kan vokse med
Kasseløsning og netthandel
Logistikkstyring
Varelagerstyring og rabatter
 • Skalerbart økonomisystem med omfattende funksjonalitet

  Fleksibelt og skalerbart økonomisystem som vokser med bedriften. Zirius passer alt fra bedrifter som trenger en kassesystem, enkle salgs- og faktureringsrutiner, til grossister og leverandører med avanserte behov innen ordrehåndtering, varelagerstyring og logistikk.

  Løsning bedriften kan vokse med
 • Kasseløsning og netthandel

  Enten du har fysisk butikk eller nettbutikk har Zirius gode løsninger. Vårt kassesystem Zirius Kasse er fullintegrert med hele økonomisystemet som backoffice, og vi har integrasjon mot netthandelsløsning.

  Kasseløsning og netthandel
 • Lagerstyringssystem og logistikkløsning

  Lagerstyringssystem og logistikkløsning med omfattende funksjonalitet og unike skalerbare muligheter for varehandel. Her får du alltid oppdatert lagerstatus, muligheten til å unikt administrere, styre og spore varer med masterdata og varedata. Definere pris- og rabattavtaler, samt valutahåndtering. Vareflyten følges enkelt hele veien fra innkjøp og lager, til salg, distribusjon, og regnskap. I tillegg kan ordre- og varehåndtering effektiviseres ytterliggere med vår logistikk app.

  Logistikkstyring
 • Varelagerstyring og rabatter

  Zirius Handel har flere varianter for å styre kundepriser – rabattavtaler eller kundespesifikke priser. Du får også full lagerstyring som viser alle varebevegelser, på ett eller flere lagre.

  Varelagerstyring og rabatter

Totalløsning for logistikk og butikk

Zirius Handel inneholder løsninger både for salgsbedrifter med enklere behov, til større logistikk- og distribusjonsbedrifter. Mindre butikker, cafeer og hobbybutikker finner brukervennlige salgsløsninger, mens butikkjeder og bedrifter med tyngre behov for styring og planlegging av lager- og vareflyt, finner et logistikksystem der ordrehåndteringen tilpasses bedriften.

Ordreflyt og vareregister

En sterk løsning for ordrehåndtering, med en ordreflyt som ved enkle grep kan tilpasses behov i din bedrift. Vareregisteret er rikt på muligheter, med enkel styring av forskjellige varetyper i samme vareregister. Fullintegrert mot Zirius Kasse, som betyr at du har all informasjon i økonomisystemet tilgjengelig i kassesystemet.

 • Kombiner vanlige varer, modeller (størrelse/farge), varer med forskjellige enheter eller varer som styres ved serie- og batchnummer
 • Det kan styres på varenummer om varen skal være lagerstyrt eller ikke
 • Full varelagerstyring, flytting mellom lagre og/eller lokasjoner
 • Struktur-/pakkevare dersom du ønsker å selge en samling varer til en pakkepris, men at varelagerstyringen skjer på innholdet i pakken
 • Erstatningsvare, dersom det har kommet et nytt varenr som skal erstatte tidligere utgave
 • TIlleggsvare: Legge til varer som ved salg naturlig hører sammen med hovedvaren
Zirius Handel

Økonomisystemet for handelsbedrifter

EHF

Fakturaprogram

Brukervennlig fakturaprogram å vokse med. Ordreflyt tilpasses bedriftens rutiner – uansett størrelse og behov. Alle prosesser gjøres elektronisk.
Les mer

Lagerstyrings- og logistikksystem

Komplett lagerstyrings- og logistikksystem for bedrifter innen varehandel, som gir total oversikt over hele vareflyten fra innkjøp til salg og regnskap .
Les mer

Timeregistrering

Timeregistrering med app eller i sky. Timene importeres til regnskap eller lønnssystemet. Timefangst med Zirius Timer er enkelt og tidsbesparende.
Les mer

Kassesystem

Enkelt og komplett kassesystem. Zirius Kasse har funksjonalitet innen faktura, prosjekt og regnskap. Standard POS-utstyr gir en effektiv salgsprosess.
Les mer

Referansekunder

Suksesshistorier

 • “Nå har vi et forretningssystem som er godt integrert i alle ledd, et effektivt samspill med regnskapskontoret, og ikke minst lavere kostnader. Vi er også veldig fornøyd med at kasseløsningen er en del av Zirius-systemet. Det letter alle sider fra innkjøp, varetelling, etikettprint, ordrebehandling og fakturering, til automatisk kontering av kassedagbok i regnskapet.”

  • Daglig leder Willy Lerstad / Leksvik Innkjøpslag SA
 • Zirius leverer en driftssikkerhet som er uovertruffen. Brukergrensesnittet er enkelt, selv for mennesker som aldri før har brukt en kasse. Med opp til 1500 dagsbesøkende på en hektisk sommerdag, er det også et pluss at kassene er raske. Skulle vi oppleve brukerfeil, er support alltid lett å nå. Det gir en trygghet som er uvurderlig.

 • Det vi setter mest pris på med Zirius er at det er et funksjonsrikt system med lav brukerterskel. Løsningen dekker blant annet tilbudsproduksjon i CRM-delen, digital drift av hele regnskapet/lønn, SMS-varsel ved vareleveranse og serviceoppdrag, innsamling av digitale data fra våre servicemontører i felt, og sendingsopplysninger av utgående varer til kunde/mottaker for speditør.

  Det mest verdifulle er at alle relevante data samles i ett system, slik at vi sparer oss for dobbeltarbeid og punchefeil. Det gir en samlet oversikt på ett sted.

 • Zirius har effektivisert vår virksomhet! I kombinasjon med SuperOffice er det bare et tastetrykk for å få oversikt over alle mål og bunadsvalg på hver enkelt kunde. Fordelen med Zirius er den fleksible ordreflyten som er helt tilpasset vår produksjon. På denne måten vet vi umiddelbart hvor langt ferdigstillingen av bunaden er kommet. I tillegg lar Zirius sin integrerte og godkjente kasseløsning oss enkelt hente eksisterende ordrer, gjøre delbetalinger, samt plassere nye ordrer i butikken.

  Systemet er lett å forstå, og alle våre ansatte som hovedsakelig er godt voksne damer, bruker Zirius gjennom hele arbeidsdagen.

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her