Om Zirius

Zirius AS utvikler ERP-løsninger. Vårt overordnede mål er å levere brukervennlige løsninger som automatiserer manuelle rutiner, øker lønnsomheten i bedriften, og forenkler arbeidsdagen til våre brukere.

Zirius AS

Zirius AS ble startet i 2004 med det formål å lage funksjonsrike ERP-løsninger som er optimale for bedrifter av flere størrelser og i flere bransjer. Vi ønsker at avansert funksjonalitet som normalt bare kan brukes av store selskaper, skal tilpasses og gjøres tilgjengelig også for mindre firma. Derfor utvikler Zirius brukervennlige løsninger som øker lønnsomheten i både store og små bedrifter, og forenkler arbeidsdagen til våre brukere.

Vår tanke er at alt som kan gjøres automatisk, skal automatiseres. Det betyr at vi hele tiden forbedrer våre løsninger slik at stadig flere manuelle rutiner gjøres av systemet. Våre kunder sparer mye tid som igjen kan brukes til kjernevirksomheten.

Det er viktig for oss ha nære og gode kundeforhold, og vi har mange lojale kunder, i tillegg til at nye kommer til. Våre brukere setter særlig pris på at systemet er fleksibelt, forenklende, og er lett å komme i gang med.

Zirius holder til i Oslo, og vi er per i dag 13 ansatte. Vi har også et datterselskap i Coimbatore, India, hvor vi er 35 ansatte.

Bransjeløsninger

Vi samarbeider tett med flere bransjer for å kunne levere funksjonelle bransjerløsninger til bedrifter med ulike behov. Gjennom 25 år har vi opparbeidet oss gjennomgående bransjekunnskap blant annet rundt regnskapskontor, entreprenør, handel og trelast. Resultatet er kvalitetsprodukter som tilfredsstiller spesifikke bransjebehov. Dette er en av hovedårsakene til at mange kunder velger Zirius.

Forhandlere

Zirius markedsføres og supporteres gjennom våre partnere og forhandlere over hele landet. Vi har i dag en solid markedsposisjon. En av grunnene til det er at Zirius og våre forhandlere er tett på deg som kunde, og utvikler produktene etter våre kunders behov. Det gir godt samarbeid, og gode løsninger.

VÅRE PRODUKTER

Vårt produkt

Zirius leverer kvalitetsprodukter til både små og store bedrifter. Velg standardpakken med regnskap og OLFI (ordre, lager, faktura, innkjøp), eller bygg på

Våre forhandlere

Våre forhandlere

Noe våre kunder verdsetter er lokal oppfølging. Din forhandler er en ressurs og rådgiver som jobber tett med deg som kunde, sørger for oppstart, oppfølging og support.

Kontakt oss

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, er nysgjerrig på våre løsninger, eller trenger support.

20K

Bedrifter

14K

Brukere

99+

Bransjer