Regnskapskontor

Zirius Byrå – Regnskapskontorets verktøykasse 

Zirius Byrå er regnskapskontorets verktøykasse. Løsningen inneholder verktøy som gir regnskapskontoret og hver enkelt ansatt full oversikt over klienter og transaksjoner. Tidkrevende, manuelle rutiner overlates til en robot, Zirius Byrå Motor. Automatiseringen betyr store besparelser for regnskapskontoret. Vi har også utviklet Zirius Klientfakturering, en løsning som forenkler betraktelig viderefakturering av kostnader for klienter.

Regnskapskontoret kan tilby sine klienter verktøy som er koblet direkte til Zirius Byrå, ut fra hvor aktive klienten selv ønsker å være i økonomiarbeidet. Det sikrer en fleksibel og sømløs kommunikasjon mellom regnskapskontor og klient.

Med disse løsningene er Byrå en virkelig kraftpakke for regnskapskontoret!

Fordeler med Zirius Byrå
  • Enkel administrasjon av ansatte og klienter
  • Full oversikt og status på tvers av klienter
  • Automatisk oppdatering av rutiner på tvers av klienter
  • Klientene gis tilgang til å ta del i sin økonomiske hverdag
  • Enkel viderefakturering av kostnader for hver klient

NYSGJERRIG?

Vår kraftpakke til regnskapskontoret

Zirius Byrå tilbyr enkel administrasjon av både ansatte og klienter. Det er utviklet en ryddig og enkel rettighetstildeling av ansatte, og et oversiktsbilde som gir full oversikt over klienter, transaksjoner med mer. Det utvikles stadig løsninger for å forenkle og automatisere tidskrevende rutiner. Byrå er en kraftig modul som fjerner mange ledd i de manuelle rutinene. Noe av det som gjør løsningen så god er muligheten for automatisering:

Zirius Byrå Motor

Robot som installeres og settes opp til å kjøre manuelle rutiner automatisk. Eksempel på automatisering er innlesning, kobling og regnskapsoppdatering av innbetalinger, innlesning av inngående bilag med OCR-tolk, oppdatering av status mot kunder via Zirius Portal og import av faktura- og kassejournaler.

Les mer om kraftpakken Zirius Byrå.

Zirius Klientfakturering

Denne løsningen gjør regnskapskontorets viderefakturering av kostnader for klientene til en kjapp og ukomplisert prosess. Zirius leverer grunnlag på forbruk per klient til regnskapskontoret, som enkelt genererer fakturagrunnlag videre til sine klienter ved vår abonnementsrutine.

Les mer om Klientfakturering.

Flytt nettbanken inn i Zirius

Med banktjenstene i OnlineBank får du full utnyttelse av Zirius Byrå. Her eliminineres behovet for manuell innlogging i nettbanken, uansett bank i Norge. Regninger betales direkte fra Zirius, eller legges ut til godkjenning og betaling via Zirius Portal. Utførte betalinger oppdateres i Zirius sammen med innbetalinger fra kunder. Resultatet er effektivt, med vesentlig redusert tidsforbruk gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser.

Les mer om OnlineBank.

Økonomiløsning for regnskapskontor, entreprenør og handel

Smarte klientverktøy

Regnskapskontoret kan tilby verktøy til sine klienter ut fra hvor mye av økonomiarbeidet klienten selv ønsker å gjøre. Klienten kan benytte vår skyløsning, Zirius Portal eller Zirius ERP. Begge er koblet mot Zirius Byrå, og gjør derfor kommunikasjonen mellom regnskapsbyrå og klient enkel og smidig. Løsningene kan brukes selvstendig eller kombineres for skreddersøm og bransjemuligheter, ut fra klientens behov.

Zirius Portal – enkel hverdag og effektivt samspill

PortalKlient er en skybasert kundeløsning som åpner for effektiv kommunikasjon. Her kan klientene fakturere, registrere og betale inngående bilag direkte, samt godkjenne betalinger og få betalingsstatus fra regnskapsbyrået. I tillegg får man fleksible attestasjonrutiner og muligheten til å føre timer som grunnlag til lønn eller fakturering. Det gir et effektivt verktøy til bedrifter som ønsker en enkel hverdag og et nært samspill med regnskapskontoret.

Les mer om Zirius Portal.

ByråKlient – for bedrifter med utvidet behov

ByråKlient gir bedriften en komplett økonomiløsning med valgfrihet fra modulene regnskap, handel, prosjekt og service. Hvem som gjør hva avtaler dere. ByråKlient er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter med større behov.

NYSGJERRIG?

MENY