Regnskapskontor

For samspill mellom regnskapskontor og deres kunder. Både kunder som krever enkle, brukervennlige løsninger, og komplekse bedrifter som ønsker omfattende funksjonalitet: Zirius er løsningen som du og kundene kan vokse med!

Kr Kr Kr

Kraftpakke til regnskapskontoret

For regnskapskontorene handler det om å effektivisere hverdagen. Zirius løser dette
ved at kunden trekkes inn i prosessen ved å håndtere blant annet
flyt av leverandørfaktura og attestering i vår skyløsning Zirius Portal.

Når konkurransen om regnskapstjenestene blir tøffere,
er det enda viktigere å også tilby funksjonalitet for de større kundene.
Zirius har funksjonsrike løsninger innenfor logistikk, handel og prosjekt som treffer mange bransjer.
Les mer om våre bransjeløsninger.

Kraftpakke til regnskapskontoret

REGNSKAPSSYSTEM FOR REGNSKAPSKONTORER

Fordeler med zirius byrå

Zirius Byrå Motor

Zirius Byrå Motor

Regnskapsrobot som oppdaterer regnskapet hver natt. Start dagen med ferdig regnskapsdata, banktransaksjoner og importer på alle klienter.

Dokumentflyt - elektronisk bilagshåndtering

Dokumentflyt – elektronisk bilagshåndtering

Papirløs, elektronisk og oversiktlig bilagshåndtering med Zirius Dokumetflyt.

Bankintegrasjon - flytt nettbanken inn i Zirius

Bankintegrasjon – flytt nettbanken inn i Zirius

Bankintegrasjonen Zirius OnlineBank kobler banken sammen med økonomisystemet. Sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger.

Kundens smarte løsninger

Kundens smarte løsninger

Regnskapskontoret tilbyr smarte løsninger til kundene som er knyttet direkte til Zirius Byrå – skybasert eller via installasjon.

Zirius Klientfakturering

Zirius Klientfakturering

Klientfakturering leser automatisk inn klientenes månedlige transaksjoner. Lag fakturagrunnlag og send fakturaen – enklere blir det ikke.

Vår skyløsning - Zirius Portal

Vår skyløsning – Zirius Portal

Vår skyløsning Zirius Portal inneholder blant annet enkelt fakturaprogram, behandling av bilag, timeregistrering og lønnssystem.

Zirius Byrå gir regnskapskontoret flere muligheter:

Bedre lønnsomhet

Zirius lar regnskapskontoret bli en del av kontantflyten på lisenser og transaksjoner. Når prisen for regnskapshonoraret presses er denne nye inntektskilden viktig.


Effektivitet

Det som skiller Zirius fra andre system er blant annet at kunden kan gjennomføre hele betalingen uten at posten er ferdig ført. Dette gjør at regnskapsfører ikke trenger å følge opp alle klienter ukentlig for at remittering skal kjøres. Veldig nyttig under for eksempel ferieavvikling.


Skalerbare løsninger

System som vokser med kunden. I tillegg til effektive løsninger for den enkle kunden, kan du i Zirius støtte de store kundene som trenger mer omfattende løsninger. Vi har støtte for full FIFO logistikk, integrert kasseløsning, enkel produksjon og en god tilpasning til entreprenører med tyngre prosjektrutiner.


Samarbeid med kunden

Med Zirius er det enkelt å hjelpe både de fremoverlente kundene og etternølerne i gang med digitale prosesser. Her kan de godkjenne og betale uten å forholde seg til regnskapsfaget. Det tar du deg av!

Zirius Byrå gir regnskapskontoret flere muligheter
Regnskapskontorets egen løsning
Regnskapskontorets egen løsning

Zirius Byrå inneholder mange gode løsninger som gir byrået oversikt over klienter og transaksjoner. Løsningen inneholder blant annet:

Byrå modul

Klientoversikt med status på tvers, enkel opprettelse av nye klienter, bransjestyrte maler for enkel igangsetting, masseendring, tilpassede rapporter, og tilgangskontroll.

Byrå motor

Regnskapsrobot som automatiserer oppdatering av alle klientenes regnskap. Regnskapskontoret starter dagen med automatisk oppdaterte regnskapsdata, banktransaksjoner og importer på alle klienter. Byrå motor gir også enkel oversikt over eventuelle poster som ikke har blitt oppdatert.

Klientfakturering

Løsning for viderefakturering av dine kunders transaksjonskostnader. Zirius overfører alle transaksjoner per klient, slik at du kan generere faktura og viderefakture.

Kundeløsninger

Zirius leverer solide løsninger for kundene til regnskapskontoret. Fra kunder som har behov for enkel fakturering til mer avanserte bedrifter med behov for større bransjeløsninger. Les mer om hva Zirius kan levere under Bransjer og Produkt.

Alva Regnskap AS

Alva Regnskap AS bruker Zirius Byrå

Et grunnleggende og viktig moment for oss er at systemet er enkelt å lære seg. Våre kunder har forskjellig IT-erfaring, så en lav brukerterskel kan være avgjørende for digital suksess. Søkemuligheter, sporbarhet, tilpasninger og integrasjoner er veldig bra og fleksibelt. Rapportene er oversiktlige og lettleste for våre kunder.

Vi er veldig fornøyd med at Zirius tilbyr en hybridløsning, slik at vi og våre kunder kan velge å jobbe i skyen eller i egen infrastruktur. Elektronisk bilagsinnlevering i skyløsningen, Dokumentflyt, integrert bank og betalingsløsning for kundene, og andre automatiserte prosesser gjør Zirius verdifullt for oss og våre kunder.

Vi har valgt et funksjonsrikt økonomisystem fordi det er en gunstig pris, og fordi vi har en lokal, kompetent forhandler som gjerne bistår oss og våre kunder med løsningsforslag.

Eva R. Hauge, autorisert regnskapsfører,
Alva Regnskap AS

Kontakt oss

    Vi vil gjerne
    høre fra deg!


    Kontakt oss på telefon:
    +47 400 07 707