Regnskapskontor

ZIRIUS BYRÅ

Regnskapskontorets verktøykasse

Zirius Byrå er regnskapskontorets verktøykasse. Løsningen inneholder verktøy som gir regnskapskontoret og hver enkelt ansatt full oversikt over klienter og transaksjoner. Tidkrevende, manuelle rutiner overlates til en robot, Zirius Byrå Motor. Automatiseringen betyr store besparelser for regnskapskontoret. Vi har også utviklet Zirius Klientfakturering, en løsning som forenkler betraktelig viderefakturering av kostnader for klienter.

Regnskapskontoret kan tilby sine klienter verktøy som er koblet direkte til Zirius Byrå, ut fra hvor aktive klienten selv ønsker å være i økonomiarbeidet. Det sikrer en fleksibel og sømløs kommunikasjon mellom regnskapskontor og klient.

Med disse løsningene er Byrå en virkelig kraftpakke for regnskapskontoret!

FORDELER MED ZIRIUS BYRÅ
  • Enkel administrasjon av ansatte og kunder
  • Full oversikt og status på tvers av kunder
  • Automatisk oppdatering av rutiner på tvers av kunder
  • Enkel viderefakturering av kostnader for hver kunde
  • Egen skybasert kundeløsning i Zirius Portal
  • Kundene kan ta del i økonomiarbeidet
  • Automatisert flyt mellom Zirius Byrå og Zirius Portal

Kjeøy Regnskap AS bruker Zirius Byrå:

Kjeøy Regnskap AS implementerte Zirius tilbake i 2006. Zirius har fokus på effektive og automatiserte rutiner for regnskapskontor og vi er spesielt glad i dokumentflyten og samarbeidet vi oppnår med våre kunder. Enkle og smidige rutiner i alle ledd effektiviserer vår hverdag.

Ketil Kjeøy, daglig leder, Kjeøy Regnskap AS

Zirius Økonomisystem

KRAFTPAKKE TIL REGNKAPSKONTOR

Zirius Byrå tilbyr enkel administrasjon av både ansatte og klienter. Det er utviklet en ryddig og enkel rettighetstildeling av ansatte, og et oversiktsbilde som gir full oversikt over klienter, transaksjoner med mer. Det utvikles stadig løsninger for å forenkle og automatisere tidskrevende rutiner. Byrå er en kraftig modul som fjerner mange ledd i de manuelle rutinene. Noe av det som gjør løsningen så god er muligheten for automatisering:

ZIRIUS BYRÅ MOTOR

Robot som installeres og settes opp til å kjøre manuelle rutiner automatisk. Eksempel på automatisering er innlesning, kobling og regnskapsoppdatering av innbetalinger, innlesning av inngående bilag med OCR-tolk, oppdatering av status mot kunder via Zirius Portal og import av faktura- og kassejournaler.

LES MER OM KRAFTPAKKEN ZIRIUS BYRÅ

ZIRIUS KLIENTFAKTURERING

Denne løsningen gjør regnskapskontorets viderefakturering av kostnader for klientene til en kjapp og ukomplisert prosess. Zirius leverer grunnlag på forbruk per klient til regnskapskontoret, som enkelt genererer fakturagrunnlag videre til sine klienter ved vår abonnementsrutine.

LES MER OM KLIENTFAKTURERING

FLYTT NETTBANKEN INN I ZIRIUS

Med banktjenstene i OnlineBank får du full utnyttelse av Zirius Byrå. Her eliminineres behovet for manuell innlogging i nettbanken, uansett bank i Norge. Regninger betales direkte fra Zirius, eller legges ut til godkjenning og betaling via Zirius Portal. Utførte betalinger oppdateres i Zirius sammen med innbetalinger fra kunder. Resultatet er effektivt, med vesentlig redusert tidsforbruk gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser.

LES MER OM ONLINEBANK

NYSGJERRIG?

SMARTE KUNDEVERKTØY

Regnskapskontoret kan tilby verktøy til sine klienter ut fra hvor mye av økonomiarbeidet klienten selv ønsker å gjøre. Klienten kan benytte vår skyløsning, Zirius Portal eller Zirius ERP. Begge er koblet mot Zirius Byrå, og gjør derfor kommunikasjonen mellom regnskapsbyrå og klient enkel og smidig. Løsningene kan brukes selvstendig eller kombineres for skreddersøm og bransjemuligheter, ut fra klientens behov.

ZIRIUS PORTAL:

EFFEKTIVT SAMSPILL GIR ENKEL HVERDAG

PortalKlient er en skybasert kundeløsning som åpner for effektiv kommunikasjon. Her kan klientene fakturere, registrere og betale inngående bilag direkte, samt godkjenne betalinger og få betalingsstatus fra regnskapsbyrået. I tillegg får man fleksible attestasjonrutiner og muligheten til å føre timer som grunnlag til lønn eller fakturering. Det gir et effektivt verktøy til bedrifter som ønsker en enkel hverdag og et nært samspill med regnskapskontoret.

LES MER OM ZIRIUS PORTAL

BYRÅKLIENT:

FOR BEDRIFTER MED UTVIDET BEHOV

ByråKlient gir bedriften en komplett økonomiløsning med valgfrihet fra modulene regnskap, handel, prosjekt og service. Hvem som gjør hva avtaler dere. ByråKlient er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter med større behov.

LES MER OM ZIRIUS PRODUKTER 

NYSGJERRIG?

MENY