Regnskapskontor

For samspill mellom regnskapskontor og deres kunder. Både kunder som krever enkle, brukervennlige løsninger, og komplekse bedrifter som ønsker omfattende funksjonalitet: Zirius er løsningen som du og kundene kan vokse med!

Kraftpakke til regnskapskontoret

For regnskapskontorene handler det om å effektivisere hverdagen. Zirius løser dette
ved at kunden trekkes inn i prosessen ved å håndtere blant annet
flyt av leverandørfaktura og attestering i vår skyløsning Zirius Portal.

Når konkurransen om regnskapstjenestene blir tøffere,
er det enda viktigere å også tilby funksjonalitet for de større kundene.
Zirius har funksjonsrike løsninger innenfor logistikk, handel og prosjekt som treffer mange bransjer.
Les mer om våre bransjeløsninger.

REGNSKAPSSYSTEM FOR REGNSKAPSKONTORER

Fordeler med zirius byrå

Regnskapsbyrå

Zirius Byrå Motor

Regnskapsrobot som oppdaterer regnskapet hver natt. Start dagen med ferdig regnskapsdata, banktransaksjoner og importer på alle klienter.

elektronisk bilagshåndtering

Dokumentflyt – elektronisk bilagshåndtering

Papirløs, elektronisk og oversiktlig bilagshåndtering med Zirius Dokumetflyt.

flytt nettbanken inn i Zirius

Bankintegrasjon – flytt nettbanken inn i Zirius

Bankintegrasjonen Zirius OnlineBank kobler banken sammen med økonomisystemet. Sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger.

smarte Regnskapsbyrå løsninger

Kundens smarte løsninger

Regnskapskontoret tilbyr smarte løsninger til kundene som er knyttet direkte til Zirius Byrå – skybasert eller via installasjon.

Klientfakturering

Zirius Klientfakturering

Klientfakturering leser automatisk inn klientenes månedlige transaksjoner. Lag fakturagrunnlag og send fakturaen – enklere blir det ikke.

skyløsning

Vår skyløsning – Zirius Portal

Vår skyløsning Zirius Portal inneholder blant annet enkelt fakturaprogram, behandling av bilag, timeregistrering og lønnssystem.

Zirius Byrå gir regnskapskontoret flere muligheter:

Bedre lønnsomhet

Zirius lar regnskapskontoret bli en del av kontantflyten på lisenser og transaksjoner. Når prisen for regnskapshonoraret presses er denne nye inntektskilden viktig.


Effektivitet

Det som skiller Zirius fra andre system er blant annet at kunden kan gjennomføre hele betalingen uten at posten er ferdig ført. Dette gjør at regnskapsfører ikke trenger å følge opp alle klienter ukentlig for at remittering skal kjøres. Veldig nyttig under for eksempel ferieavvikling.


Skalerbare løsninger

System som vokser med kunden. I tillegg til effektive løsninger for den enkle kunden, kan du i Zirius støtte de store kundene som trenger mer omfattende løsninger. Vi har støtte for full FIFO logistikk, integrert kasseløsning, enkel produksjon og en god tilpasning til entreprenører med tyngre prosjektrutiner.


Samarbeid med kunden

Med Zirius er det enkelt å hjelpe både de fremoverlente kundene og etternølerne i gang med digitale prosesser. Her kan de godkjenne og betale uten å forholde seg til regnskapsfaget. Det tar du deg av!

Effektiv Regnskapssystem
økonomisystem for Regnskapsbyrå
Regnskapskontorets egen løsning

Zirius Byrå inneholder mange gode løsninger som gir byrået oversikt over klienter og transaksjoner. Løsningen inneholder blant annet:

Byrå modul

Klientoversikt med status på tvers, enkel opprettelse av nye klienter, bransjestyrte maler for enkel igangsetting, masseendring, tilpassede rapporter, og tilgangskontroll.

Byrå motor

Regnskapsrobot som automatiserer oppdatering av alle klientenes regnskap. Regnskapskontoret starter dagen med automatisk oppdaterte regnskapsdata, banktransaksjoner og importer på alle klienter. Byrå motor gir også enkel oversikt over eventuelle poster som ikke har blitt oppdatert.

Klientfakturering

Viderefaktureringsrutine for klienters periodiske forbruk av transaksjonsbaserte rutiner som f.eks elektronisk fakturering, bankintegrasjon, attestasjon osv. Klientfaktureringen samler, og fordeler transaksjonsforbruket på kundenivå. Det gir regnskapsfører full oversikt, samt et tidsbesparende verktøy for viderefakturering av kunders påløpte transaksjonskostnader.

Kundeløsninger

Zirius leverer solide løsninger for kundene til regnskapskontoret. Fra kunder som har behov for enkel fakturering til mer avanserte bedrifter med behov for større bransjeløsninger. Les mer om hva Zirius kan levere under Bransjer og Produkt.

Suksesshistorier

 • Elektronisk bilagsinnlevering i skyløsningen, Dokumentflyt, integrert bank og betalingsløsning for kundene, og andre automatiserte prosesser gjør Zirius verdifullt for oss og våre kunder.

 • Zirius har gjort oss mer konkurransedyktig mot næringslivskunder med ulike behov. I høstens prosess med Zirius har vi fått bidratt med å digitalisere mange kunders administrasjon. Det er dette vi ønsker å få til med våre kunder.

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707