Bankintegrasjon

Med bankintegrasjon i Zirius automatiseres innbetalinger og utbetalinger, og gjør betalingsflyten rask og effektiv. Vi har direkteintegrasjon mot de mest brukte bankene.

Muligheter med bankintegrasjon

Direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og Nets
Raskt og trygt
Betalingsflyten forenkles
Enkelt å holde oversikt
 • Hva er Bankintegrasjon?

  Zirius OnlineBank er integrasjon av nettbanken i økonomisystemet. Bankintegrasjonen er tilpasset majoriteten av norske bankaktører. Løsningen tilrettelegger for to-veis kommunikasjon mellom banker og Zirius. Med OnlineBank får du en sikker løsning med BankID-verifisering, effektiv flyt av inn- og utbetalinger med komplett oversikt, direkte i Zirius. Dermed elimineres behovet for manuell overføring av filer.

  Direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og Nets
 • Raskt og trygt

  Med OnlineBank bankintegrasjon får du en rask og trygg betalingsflyt. Bankintegrasjon innebærer at Zirius blir din nye nettbank hvor du sender betalinger og får tilbakemelding fra bank om at betalingene er utført.

  Raskt og trygt
 • Betalingsflyten forenkles

  Zirius OnlineBank gir en betydelig forenkling. Du slipper å gå i nettbanken for å sjekke innbetalinger og hente ut utbetalinger. I stedet gjør du alt regnskapsarbeidet inkludert betalingsflyten, på ett sted, direkte i Zirius.

  Betalingsflyten forenkles
 • Enkelt å holde oversikt

  Med OnlineBank følger du status på betalingen i flere faner, fra betalingsforslag til bokføring, som gjør det enkelt å holde oversikt.

  Enkelt å holde oversikt

Bankintegrasjon: Zirius OnlineBank

OnlineBank

Zirius OnlineBank er en bankintegrasjon som gjør at din bank og økonomisystemet kommuniserer direkte. Integrasjonen gir deg en sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger, direkte i Zirius. Løsningen eliminerer manuell overføring av filer, i tillegg oppdateres status for inn- og utbetalinger fortløpende i Zirius.

Zirius OnlineBank kan kobles mot:

OnlineBank utbetalinger gjør at du enkelt sender inngående faktura gjennom remitteringsflyt, hvor du hele tiden følger med på hvor i prosessen betalingen befinner seg. Når betalingen er utført i bank, legger den seg automatisk klar til å bokføres i Zirius – en rask og trygg måte å betale leverandørfakturaer.

OnlineBank innbetalinger

OnlineBank innbetalinger reduserer manuelle rutiner for bokføring av innbetalinger fra kunder. Synkronisering sørger for at kundesaldo er oppdatert også på Zirius Portal. Ved bruk av Byråmotor vil innbetalinger periodisk hentes automatisk fra bank, og oppdateres til regnskap.

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her