Bankintegrasjon

Med bankintegrasjon i Zirius automatiseres innbetalinger og utbetalinger, og gjør betalingsflyten rask og effektiv. Vi har direkteintegrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og alle andre banker via Nets.

Kr Kr

Muligheter med bankintegrasjon

Raskt og trygt
Betalingsflyten forenkles
Direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og Nets
Enkelt å holde oversikt
 • Raskt og trygt

  Med OnlineBank bankintegrasjon får du en rask og trygg betalingsflyt. Bankintegrasjon innebærer at Zirius blir din nye nettbank hvor du sender betalinger og får tilbakemelding fra bank om at betalingene er utført.

  Raskt og trygt
 • Betalingsflyten forenkles

  Zirius OnlineBank gir en betydelig forenkling. Du slipper å gå i nettbanken for å sjekke innbetalinger og hente ut utbetalinger. I stedet gjør du alt regnskapsarbeidet inkludert betalingsflyten, på ett sted, direkte i Zirius.

  Betalingsflyten forenkles
 • Direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og Nets

  Zirius har direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og alle banker via Nets. Det betyr at du er koblet opp direkte mot din bank via OnlineBank i Zirius.

  Direkte integrasjon mot DNB, Nordea, Sparebank1 og Nets
 • Enkelt å holde oversikt

  Med OnlineBank følger du status på betalingen i flere faner, fra betalingsforslag til bokføring, som gjør det enkelt å holde oversikt.

  Enkelt å holde oversikt

Bankintegrasjon: Zirius OnlineBank

OnlineBank

Zirius OnlineBank er en bankintegrasjon som gjør at din bank og økonomisystemet kommuniserer direkte. Integrasjonen gir deg en sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger, direkte i Zirius. Løsningen eliminerer manuell overføring av filer, i tillegg oppdateres status for inn- og utbetalinger fortløpende i Zirius.

Zirius OnlineBank kan kobles mot:

 • DNB
 • Sparebank1
 • Nordea
 • Alle andre banker gjennom Nets

OnlineBank utbetalinger gjør at du enkelt sender inngående faktura gjennom remitteringsflyt, hvor du hele tiden følger med på hvor i prosessen betalingen befinner seg. Når betalingen er utført i bank, legger den seg automatisk klar til å bokføres i Zirius – en rask og trygg måte å betale leverandørfakturaer.

OnlineBank innbetalinger

OnlineBank innbetalinger reduserer manuelle rutiner for bokføring av innbetalinger fra kunder. Synkronisering sørger for at kundesaldo er oppdatert også på Zirius Portal. Ved bruk av Byråmotor vil innbetalinger periodisk hentes automatisk fra bank, og oppdateres til regnskap.

Kontakt oss  Vi vil gjerne høre fra deg!


  Kontakt oss på telefon:
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her