EHF-faktura

Med EHF-faktura er du sikret korrekt og hurtig fakturabehandling. Elektronisk handelsformat gjør at informasjonen sendes direkte mellom økonomisystem uten manuelle rutiner.

Muligheter med EHF-faktura

EHF følger krav fra EU
Rask fakturabehandling mellom fakturasystem
Korrekt fakturainforamsjon
Ingen tolking av faktura
 • EHF følger krav fra EU

  Elektronisk handelsformat (EHF) følger krav fra EU til innhold i faktura. Offentlige etater og flere og flere bedrifter krever at man sender og mottar faktura på EHF.

  EHF følger krav fra EU
 • Rask fakturabehandling mellom fakturasystem

  EHF sikrer rask fakturabehandling direkte mellom fakturasystemer. I Zirius mottar du EHF-faktura direkte i innboksen i Dokumentflyt, og sender faktura med EHF.

  Rask fakturabehandling mellom fakturasystem
 • Korrekt fakturainforamsjon

  Elektronisk handelsformat leverer korrekt fakturainformasjon mellom fakturasystemer.

  Korrekt fakturainforamsjon
 • Ingen tolking av faktura

  Med EHF slipper fakturaen å gå gjennom fakturatolk, da all informasjon leveres automatisk. Det betyr raskest og tryggest mulig behandling av inngående faktura.

  Ingen tolking av faktura

EHF-faktura i Zirius

EHF-faktura i Zirius

Elektronisk handelsformat (EHF) er en standardisert elektronisk kommunikasjon mellom virksomheter, et standardformat for sending og mottak av elektronisk faktura og kreditnota. EHF sikrer korrekt informasjon, som gir muligheter for mer automatisering av innbetalinger. Det er et krav fra stat og kommuner at faktura skal leveres på dette formatet, og det er også mange private bedrifter som krever å få faktura på EHF.

EHF i Zirius er enkelt å komme igang med. Det er ingen kostnader for oppstart, kostnadene er basert på faktiske EHF-transaksjoner. Vi har prisavtaler basert på antall utsendelser for prisnivåer per transaksjon.

For å kunne sende eller motta EHF-faktura må man gå via et aksesspunkt (elektronisk postkontor). Aksesspunktet garanterer at faktura blir levert etter satte regler. Zirius AS har eget EHF-aksesspunkt, og rutiner som gjør det veldig enkelt å komme igang med EHF og registrering i ELMA (ELektronisk MottakarAdresseregister)

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her