Grossist

Zirius har utviklet en kraftpakke for alle bedrifter som driver med salg av varer til bedrifter eller private kunder. Løsningen kan tilpasses bedriftens ordreflyt, og håndterer elektronisk handel fra import av ordre til oppdatering tilbake i form av ordrebekreftelse, følgeseddel og faktura.

Muligheter med Zirius for grossister

Fleksibel ordreflyt
Varelagerstyring
App for logistikkstyring
Integrasjon mot kassesystem og netthandel
 • Fleksibel ordreflyt

  Zirius Handel har en fleksibel oppbygning av ordre- og fakturatyper, som gjør at du enkelt kan få tilpasset flyten til din bedrift.

  Fleksibel ordreflyt
 • Varelagerstyring

  Løsningen har full varelagerstyring, varelageroversikt med innkjøp. Zirius har også serie- og batchnummerhåndtering.

  Varelagerstyring
 • App for logistikkstyring

  Last ned Zirius Logistikk, vår app for de vanligste rutinene ved vareflyt.

  App for logistikkstyring
 • Integrasjon mot kassesystem og netthandel

  Løsningen kan gjøres komplett med vårt kassesystem Zirius Kasse og integrasjon mot netthandelsløsning.

  Integrasjon mot kassesystem og netthandel

Funksjonsrikt logistikksystem for grossister

Vårt logistikksystem er laget for å kunne tilpasses bedrifter av alle størrelser. Muligheter for integrasjon med eksterne varedatabaser for oppdatering av vareregister, og leverandører for bestillingsflyt.

Systemet er helelektronisk – fra ordreimport til fakturering. Utgående faktura sendes som EHF, EDI, e-post eller på papir ved OnlinePrint.

Ordreflyt og vareregister

En sterk løsning for ordrehåndtering, og et vareregister rikt på muligheter med enkel styring av forskjellige varetyper i samme vareregister.

 • Kombiner vanlige varer, modeller (størrelse/farge), varer med forskjellige enheter eller varer som styres ved serie- og batchnummer
 • Det kan styres på varenummer om varen skal være lagerstyrt eller ikke. Du får full varelagerstyring, flytting mellom lagre og/eller lokasjoner
 • Struktur-/pakkevare dersom du ønsker å selge en samling varer til en pakkepris, men at varelagerstyringen skjer på innholdet i pakken
 • Erstatningsvare, dersom det har kommet et nytt varenummer som skal erstatte tidligere utgave
 • Tilleggsvare: Legge til varer som ved salg naturlig hører sammen med hovedvaren

Produkter i vår Logistikkløsning

EHF

Fakturaprogram

Brukervennlig fakturaprogram å vokse med. Ordreflyt tilpasses bedriftens rutiner – uansett størrelse og behov. Alle prosesser gjøres elektronisk.
Les mer

Lagerstyrings- og logistikksystem

Komplett lagerstyrings- og logistikksystem for bedrifter innen varehandel, som gir total oversikt over hele vareflyten fra innkjøp til salg og regnskap.
Les mer

Kassesystem

Enkelt og komplett kassesystem. Zirius Kasse har funksjonalitet innen faktura, prosjekt og regnskap. Standard POS-utstyr gir en effektiv salgsprosess.
Les mer

Integrasjoner

Zirius har integrasjoner mot en rekke systemer. Det betyr at du trenger ikke velge mellom det ene eller det andre, men få det beste fra flere systemer.
Les mer

Referansekunder

Suksesshistorier

 • Vi er avhengig av et logistikksystem som hjelper oss å holde oversikt over lageret. Det gjør Zirius!

 • Med Zirius ERP har vi regnskap, innkjøp, lager og ordre samlet på ett sted! Systemet er oversiktlig, intuitivt og lett å orientere seg i. Dette gjør at vi sparer mye tid når vi trenger å se tilbake på kundefordringer, forsendelser, ordrehistorikk osv. Vi setter også stor pris på ordreflyten med fleksibiliteten den tilbyr. Her legger vi til alle faner vi trenger, og tilpasser samhandlingen med vår nettbutikk og Zirius selger-web (hvor reisende selgere registrerer salgsordre med synkroniserte vare- og kundedata).

Kontakt oss

  Vi vil gjerne
  høre fra deg!


  Kontakt oss på:
  salg@zirius.no
  +47 400 07 707

  Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her