Zirius overtar styringsverktøyene BT360 Rapport og BT360 Budsjett

                

Zirius overtar drift og utvikling av verktøyene BT360 Rapport (XLrapporten) og BT360 Budsjett (Likviditetsbudsjett og Langtidsbudsjett) fra Nettopp Media AS. Overtagelsen innebærer også at produktene skifter navn til XLrapporten og XLbudsjettet.

XLrapporten og XLbudsjettet er oversiktlige rapporterings- og budsjetteringsverktøy for strategiske økonomiske beslutninger og planlegging. Presentert i lettforståelige oppsett som gir bedrifter et sammensatt bilde over økonomisk status og videre utvikling.


XLrapporten i Zirius har allerede vært et naturlig valg for perioderapportering til ledere og styre for regnskapskontorer og andre Zirius brukere. Overtagelsen av denne og budsjettverktøyet, XLbudsjettet styrker dermed Zirius ytterligere ved å gjøre økonomisk rapportering, budsjettering og planlegging lettere tilgjengelig for Zirus brukere.

Rapport- og budsjettverktøyene er med tiden godt innarbeidet i markedet, og har i dag mange brukere, også utenfor Zirius. Både som en frittstående løsning eller i kommunikasjon med andre regnskapssystemer.

Meld deg på vårt webinar og finn ut mer om verktøyene
Onsdag 21. april 2021 kl 09:00 holder vi webinar hvor vi presenterer XLrapporten og XLbudsjettet. Meld deg på ved å klikke her

Klikk her for mer informasjon om rapport- og budsjettverktøyene

Få, men noen praktiske konsekvenser
For eksisterende kunder vil overtagelsen ha noen få praktiske konsekvenser. For deg som allerede er abonnent og har lastet ned verktøyene til din PC, fungerer disse som før (ut 2021), mens nye og oppdaterte versjoner av verktøyene fra nå av lastes ned fra vår produktside “Rapportering og budsjettering”

Har du spørsmål vedrørende overtagelsen, ta kontakt med salg@zirius.no eller kontakt@bt360.no.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):