Datoene er satt for Zirius Kompetansedager 2021 -Merk av dagene!

                

7-9 september gjennomfører vi Zirius Kompetansedager 2021. Selv om september er stykke unna, og situasjonen forhåpentligvis er mer normal, tenker vi at det tryggeste er er et digitalt arrangement på nett i år. Vi ønsker med dette å informere at tidspunktene er satt sånn at du kan merke av aktuelle dager i kalenderen din.

3 x Zirius Kompetansedager
Vi deler dagen i tre bransjedager. Det gir deg som deltager en egen unik dag, med enda mer direkte og relevant faglig innhold for din bransje. Delingen åpner også for at du som ønsker det kan delta på flere av dagene. I tillegg setter vi terskelen lavt for å delta, ved at deltagelse til årets arrangement er GRATIS.

  • Tirsdag 7. september: Prosjekt (entreprenører)
  • Onsdag 8. September: Zirius ERP (handel)
  • Torsdag 9. septemeber: Regnskapskontorer

Sammenslåing av av 2020 og 2021 = flere spennende nyheter
Dessverre måtte arrangement i november 2020 utsettes grunnet covid19-situasjonen på tidspunktet. Vi forbereder derfor et sammenslått, spennende arrangement fylt med mer nyttig informasjon og flere spennende nyheter for deg som bruker Zirius. 

Vi gleder oss derfor til å vise deg hva som utvikles for din bransje, hvordan du kan få systemet til å jobbe for deg, og viktigst -hvilke gevinster din bedrift kan hente fra dette. Zirius Kompetansedager 2021 vil også legge et sterkt fokus på digitalisering og omstilling, gjennom muligheter som sparer tid og kostnader. Mer spennende informasjon om arrangementet kommer snart…
Så merk av dagene i kalenderen!

Har du spørsmål vedrørende arrangementet, ta kontakt med lena@zirius.no.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):