Zirius Lønn – Enklere avstemming og betaling av terminoppgjør til Skatteetaten

                

Zirius Lønn er et moderne skybasert lønnssystem, lansert for snart 5 år siden. Systemet er med tiden godt innarbeidet i markedet, og har moden teknologi med effektiv og smart funksjonalitet. Mange nye kunder har startet opp og vi opplever både stor interesse og begeistring for løsningen.

“Jeg håndterer i dag lønnskjøring for om lag 30 bedrifter -og blir mer og mer imponert over Zirius Lønn! Løsningen er rask og enkel i bruk. Gir god oversikt og flotte rapporter. Enkel tilgang til lønnsslipper og historikk for lønnsmottagere. Og ikke minst god support fra Zirius de få gangene jeg har hatt behov for det.”
Inger Karin Knudsen – Brinkas Kontorhjelp AS

Av de siste nyhetene kan vi nevne direkteremittering av lønnsutbetaling, via vår bankintegrasjon Onlinebank, samt muligheten til å opprette ansettelsesforhold fra Altinn. Dette gir lønnsmedarbeidere en effektiv opplevelse ved lønnshåndtering. I tillegg er det flere andre nyheter som bidrar til effektive arbeidsprosesser.

Rimelig og rask lønnshåndtering
Med Zirius Lønn får du et brukervennlig lønnssystem som tar kort tid å komme i gang med. I tillegg, en av markedets rimeligste løsninger for lønnshåndtering hvor du kun betaler 40,- pr lønnsslipp -altså ingen faste månedskostnader eller andre gebyrer! Disse prisene vil også gjelde for eksisterende kunder som dermed vil oppleve at kostnadene går ned (-fra og med april 2021).

Nysgjerrig på å vite mer om Zirius Lønn?
Klikk under og meld deg på vår presentasjon onsdag 5. mai kl 10:00 hvor vi presenterer Zirius Lønn, oppdateringer og nyheter.

Klikk på videoen under for å se opptak av webinaret:


Zirius Lønn 
Rimelig og rask lønnshåndtering i skyen. Automatisk innsending av A-melding ved godkjenning, samt overføring til nettbank via vår bankintegrasjon OnlineBank med fordeling av utbetaling og skattetrekk.

  • Skybasert lønnssystem
  • Rimelig og rask lønnshåndtering
  • Integrert mot Altinn (skattekort, a-melding, og ansettelsesforhold)
  • Automatisk overføring til nettbank via OnlineBank med fordeling av utbetaling og skattetrekk.
  • Utbetaling av lønn til en eller flere
  • E-postmelding med direktetilgang til lønnsslipp og arkiv for ansatte
  • Avstemmingsrapporter
  • Integrert timemodul -eller timeregistrering via tredjepart
  • Sømløs integrasjon med regnskap i Zirius ERP

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):