Viktig info til deg som autoriserer betalinger til bank fra Zirius

                

​Informasjonen under berører deg som autoriserer betalinger i Zirius (OnlineBank) til bankkontoer i DNB, Sparebank 1 eller via Nets til en av de nevnte bankene.

Fra 1. desember 2020 ​vil DNB og Sparebank 1 ​​kun akseptere betalinger som er satt opp med tjenesten regnskapsgodkjente betalinger (RgB) fra ERP-systemer. Regnskapsgodkjente betalinger inneholder, i tillegg til betalingsinformasjon, opplysninger om hvem som har autorisert betalingen i ERP-systemet. 

Det innebærer at alle som skal autorisere betalinger i fra ERP-systemer må være registrert som bruker med korrekte fullmakter for gjeldende konto i nettbanken. For å unngå avvisning av betalinger (etter 1. des. 2020) anbefaler vi at det nå kontrolleres at alle brukere har korrekte rettigheter og fullmakter, samt BankID,  knyttet til gjeldende kontoer. Se DNB eller Sparebank 1 sine infosider for mer informasjon om ​dette​, eller kontakt bank​en​ direkte for å få dette på plass.

Klikk her for oppdatert informasjon om hva du må forberede som bruker av Zirius OnlineBank

Hva er OnlineBank
Zirius OnlineBank er en bankintegrasjon som gjør at din bank og økonomisystemet kommuniserer direkte. Integrasjonen gir deg en sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger, direkte i Zirius. Løsningen eliminerer manuell overføring av filer, i tillegg oppdateres status for inn- og utbetalinger fortløpende i Zirius. Les mer om bankintegrasjon i Zirius her.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):