Handelsbanken-4

Fjerner krav om ettergodkjenning av betalinger sendt nettbank

                

Handelsbanken har nå åpnet for at regnskapsgodkjente betalinger (RgB) i henhold til ny hvitvaskingslov kan håndteres i sin helhet i økonomisystemet. Det betyr at du, som er kunde av Handelsbanken og bruker vår bankintegrasjon -OnlineBank, ikke lenger behøver å logge inn i nettbanken og ettergodkjenne betalinger som utføres i Zirius.  

Den nye rutinen er allerede implementert i Zirius, og alt du behøver å gjøre er å fornye avtalen med Handelsbanken for å eliminere kravet om ettergodkjenning av betalinger i nettbanken.  

Betalinger godkjennes sikkert og trygt med BankID i Zirius, og bekreftes tilbake når betalingen er gjennomført i nettbanken. Integrasjonen med Handelsbanken henter også alle innbetalinger og kontoinformasjon, som gjør at du slipper å logge på nettbanken for daglig oversikt og bruk.

Hvordan opprette ny avtale med Handelsbanken? 
Klikk her og les mer om hvordan du fornyer eller nyoppretter avtale for regnskapsgodkjente betalinger (RgB) med Handelsbanken 

Hva er bankintegrasjon? 
Zirius OnlineBank er integrasjon av nettbanken i økonomisystemet. Bankintegrasjonen er tilpasset majoriteten av norske bankaktører. Løsningen tilrettelegger for to-veis kommunikasjon mellom banker og Zirius. Med OnlineBank får du en sikker løsning med BankID-verifisering, effektiv flyt av inn- og utbetalinger med komplett oversikt, direkte i Zirius. Dermed elimineres behovet for manuell overføring av filer. Les mer om bankintegrasjon i Zirius her.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):