Skybasert lønnssystem

Se hva som er nytt i Zirius Lønn

                

Nå lanserer vi en rekke nyheter i vårt skybaserte lønnssystem for små og store bedrifter som ønsker en brukervennlig og kostnadseffektiv løsning for lønnshåndtering.

Prosjekt som dimensjon:
Nå kan prosjekt legges inn på lønnslinjer og overføres til regnskap i Zirius ERP. Det innebærer at lønnskostnader kan fordeles og knyttes direkte til spesifikke prosjekter i regnskapet. 

Gjør følgende steg: 

  1. Zirius ERP:  Endre innstilling i kontoplan under “Dimensjon på konto” til “Kan angis” eller “Må angis” på hovedbokskonto, og synkroniser deretter med Zirius Portal (zerp.no).
  2. Zirius Lønn (zerp.no): Gå til Oppsett / Lønn og endre innstilling til “Ja” for “Dimensjon Prosjekt”

Ingen Skatteberegning:
Det er nå lagt til “Ingen skatt” i Lønnsberegning. Dette vil fjerne all beregning av skatt på ansatte i den aktuelle lønnsberegningen. Funksjonen ingen skatt er spesielt nyttig for firmaer som utbetaler lønn hver 14. dag, som behøver å gjennomføre en lønnskjøring uten skatt for å kompensere for halv skatt i førjulstiden. 

Valg av “Ingen skatt” berører IKKE Lønnsart 200 Frivillig forskuddstrekk eller 201 Korreksjon forskuddstrekk.

Hente skattekort:
Funksjonaliteten ved henting av skattekort fra Altinn er utvidet, slik at man kan hente skattekort for både aktive og inaktive ansatte. Merk at standardinnstilling 
Som standard er det kun aktive som er valgt.

Utvidet informasjon i Altinn menyen:
Ved Altinn kommunikasjon genereres det en rapport som tilgjengeliggjøres i Altinn menyen i Zirius Lønn. Rapporten inneholder informasjon om skattekort, arbeidsforhold og permisjoner 

Kopier lønnsart:
Ved opprettelse av nye lønnsarter, kan dette nå gjøres ved å kopiere oppsettet til en lignende, eksisterende, for så å tilpasse kopien til den nye lønnsarten.

Menyvalg Lønnsslipp:
Ansatte har nå fått et eget “Lønnsslipp” menyvalg i Zirius Portal, hvor de enkelt finner lønnsslipper og årsoppgave.

Min Zirius app:
Min Zirius er en ny app som samler en rekke funksjoner -der i blant lønnsslipper. Appen arkiverer lønnslipper, og varsler ansatte om ny lønnsslipp ved utsendelse. Vi anbefaler ansatte å laste ned Min Zirius på sin telefon for rask og enkel tilgang til lønnsslipper.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):