Nye bankintegrasjoner – Eika Gruppen og Handelsbanken

                
Nå utvider vi Zirius OnlineBank-familien med Handelsbanken og 65 medlemsbanker i Eika Gruppen. De nye tilskuddene føyer seg inn sammen med DNB, Sparebank1 og Nordea. Det er gode nyheter for deg som er kunde i en av disse bankene. Integrasjonen gir deg en sikker og effektiv flyt av inn- og utbetalinger, direkte i Zirius. Løsningen eliminerer manuell overføring av filer, i tillegg oppdateres status for inn- og utbetalinger fortløpende i Zirius.

Lyst til vite mer?
Meld deg på vårt webinar onsdag 3. mars kl 09:00 hvor vi presenterer og viser deg hvordan du kommer i gang med bankintegrasjonene mot Handelsbanken og 65 medlemsbanker i Eika Gruppen (klikk her for oversikt over banker i Eika Gruppen).

Hva er Bankintegrasjon?
Zirius OnlineBank er integrasjon av nettbanken i økonomisystemet. Bankintegrasjonen er tilpasset majoriteten av norske bankaktører. Løsningen tilrettelegger for to-veis kommunikasjon mellom banker og Zirius. Med OnlineBank får du en sikker løsning med BankID-verifisering, effektiv flyt av inn- og utbetalinger med komplett oversikt, direkte i Zirius. Dermed elimineres behovet for manuell overføring av filer. Les mer om bankintegrasjon i Zirius her.

Lyst til å bli bedre kjent med bankintegrasjonene?

Se video under hvor vi presenterer bankintegrasjonene Eika og Handelsbanken, og ikke minst viser deg hvordan du kommer i gang.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):