EDI XML løsning som oppfyller Vinmonopolets krav til leverandører

Komplett EDI-løsning – Zirius åpner for grossistavtale med Vinmonopolet

                

Nå blir det enklere for importører og produsenter av alkoholholdig drikke i Norge levere direkte til Vinmonopolet med vår prisgunstige handelsløsning.

Vinmonopolet har som et krav at alle handelsmeldinger, som innkjøp, ordrebekreftelse, varemottak, faktura og evt. avvik skal kommuniseres på EDI XML. Det har gjort det vanskelig for selskaper som leverer alkohol å få til grossistavtale direkte med Vinmonopolet. Alternativet, gjerne det eneste, har vært å gå via en av de større etablerte distributørene som da tar en stor del av marginen ifm håndtering og distribusjon av varene.

Sana Bona AS er en av de første med Zirius som har fått på plass egen grossistavtale med Vinmonopolet, og strålende fornøyd med løsningen Zirius har levert. De forteller at uten muligheten til å selge direkte, så hadde de ikke kunnet startet med denne produktkategorien. Fortjenesten ville rett og slett blitt spist opp av alle kostnadene knyttet til det å være kunde hos en av de etablerte større distributørene.

Leverandør til Vinmonopolet?

Les mer om vår EDI-løsning for direkte handel og leveranse til Vinmonopolet ved å klikke her, eller ta kontakt med oss for mer info.

Søk

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):