Oppdatering 28.10.2022 av Zirius versjon 3.7 og 4.0

                

Der ingen datebaseoppdatering på versjon 3.7 eller 4.0.

Felles punkter på versjon 3.7 og 4.0:

  • Epost sending / mottak mot OFFICE365: Det er økt timout ved forsendelse og mottak av større e-poster mot OFFICE365,og rettet på problem med import av INLINE bilder ligger i selve e-post meldingen.
  • Vare etikett: Det er lagt til nytt felt endret dato på utlegget til etikett utskriften og hastighet er optimalisert.

Punkter som kun slippes på Zirius versjon 4.0: 

  • Prosjekt poster ikke viderefakturert: Det er lagt til nytt skrivebords komponent når man står inne på et prosjekt som viser leverandør faktura som ikke er viderefakturert. Det er lagt til felt for å legge inn notat på en faktura (Rapport notat kan legges til i tabell oppsett), og det er lagt til rutine via høyre musetast for å markere Ikke viderefakturer på faktura og åpne dialog for å endre detaljer på den. Det er felles oppsett med prosjektleder poster i Mitt område.
  • Dokumentflyt – Registrer linjer: Det er gjort hastighetsforbedring ved åpning av Registrer linjer bildet i innboks i dokumentflyt. Lå det mange poster på en leverandør kunne dette virke inn på hastigheten.
  • E-post forsendelse / mottak: Det er gjort endring på rutine for å legge til linjeskift på utgående e-poster slik at det kun gjelder forsendelser som sendes via OFFICE365 og ikke mot andre løsninger.
  • Trelast – pakkeprefiks: Det er lagt inn logikk for å lagre pakkeprefiks på trelastpakker for å ha mulighet for å skanne pakkenummer med og uten pakkeprefiks.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

icon

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support


For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):