Zirius Kompetanse

Zirius Kompetanse

Det å sette seg godt inn i og holde seg oppdatert på nye og eksisterende rutiner i et økonomisystem, kan være utfordrende å sette av tid til. Vår samarbeidspartner Zirius Kompetanse tilbyr både e-læringskurs og klasseromskurs i Zirius-moduler. Les mer under for å finne kursene du trenger. Samtidig setter Zirius opp webinarer om rutiner og moduler. Se lenger ned for oversikt og meld deg på. Hold deg oppdatert med våre tilbud!

Hold deg oppdatert med kurs og webinarer med Zirius og Zirius Kompetanse

Kurs med Zirius Kompetanse

Zirius er et funksjonsrikt system som stadig utvikles til det beste for våre kunder. Hold deg oppdatert med e-læring- og klasseromskurs med Zirius Kompetanse! Du kan velge mellom e-læringskurs eller klasseromskurs.

E-læring

Trenger du mer kompetanse på Zirius, men har liten tid i en hektisk arbeidshverdag? Ta et e-læringskurs! Det kan tas når som helst, hvor som helst, i det tempoet du selv bestemmer. Du kan ta følgende kurs:

Det finnes også kortere kurs i de forskjellige rutinene. Gå inn og velg de kursene du trenger.

Klasseromskurs

Foretrekker du å klasseromskurs med en lærer? Det settes jevnlig opp klasseromskurs i Regnskap/reskontro/Dokumentflyt og Prosjekt, hvor du får tilgang på en Zirius-ekspert og kan treffe andre som bruker samme system som deg.

Klikk her for oversikt over neste kursrunde.

MENY