Zirius Kompetanse

ZIRIUS KOMPETANSE

Det kan være utfordrende å sette av tid til å holde seg oppdatert på nye og eksisterende rutiner i et økonomisystem. Vår samarbeidspartner Zirius Kompetanse tilbyr både e-læringskurs og klasseromskurs i Zirius-moduler. Les mer under for å finne kursene du trenger.

Samtidig setter Zirius opp webinarer om rutiner og moduler. Vi legger ut alt som skjer under Aktiviteter – hold deg oppdatert med våre tilbud!

KURS MED ZIRIUS KOMPETANSE

Zirius er et funksjonsrikt system som stadig utvikles til det beste for våre kunder. Hold deg oppdatert med e-læring- og klasseromskurs med Zirius Kompetanse!

 

E-LÆRING

Trenger du mer kompetanse på Zirius, men har liten tid i en hektisk arbeidshverdag? Ta et e-læringskurs! Det kan tas når som helst, hvor som helst, i det tempoet du selv bestemmer. Du kan ta følgende kurs:

Det finnes også kortere kurs i de forskjellige rutinene. Tilgang til Zirius Kompetanses e-læringsportal koster kr 67/måned for full tilgang til alle kurs. Ta kontakt med din forhandler for å registrere deg som bruker.

KLASSEROMSKURS

Foretrekker du fysiske klasseromskurs med en kursholder? Det settes jevnlig opp klasseromskurs i Zirius Portal, Regnskap/reskontro, Dokumentflyt og Prosjekt, hvor du får tilgang på en Zirius-ekspert og kan treffe andre som bruker samme system som deg.

KLIKK HER FOR OVERSIKT OVER NESTE KURSRUNDE

MENY