ZiriusPortalCommunication

Zirius Portal – Kommunikasjonsløsninger

                

Zirius Portal er nettbaserte kommunikasjonsløsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen til bedrifter og regnskapskontorer.

KlientPortal
Tilrettelegger for at klienter av regnskapskontoret, via egen pålogging på nett, inviteres til aktiv deltakelse med daglige rutiner. Løsningen lar bedriften delta med fakturering og registrering av inngående bilag, samt tilgang til oppdatert regnskapsstatus. Klientportalen danner dermed grunnlaget for et effektivt samspill.

OnlineBank
Med banktjenestene i Onlinebank elimineres behovet for manuell innlogging i nettbanken, uansett bank i Norge. Betal regninger direkte fra Zirius eller legg de ut til godkjenning og betaling på Zirius Portal. Utførte betalinger oppdateres i Zirius sammen med innbetalinger fra kunder. Resultatet er effektivt, med vesentlig redusert tidsforbruk gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser.

Attestasjon
Send ut attestasjonsjobber fra Zirius til attestantens egen innboks på web med historikk og kommentarer. Splitt på kontoer og regnskapsdimensjoner som f.eks avdeling, prosjekt o.l. Det kvalitetsikrer attesteringene, og hindrer at fakturaer blir liggende eller forsvinner.

Timer
Lar ansatte registrere og godkjenne egne timer via web eller mobilapp. Etter godkjenning leses timer inn i Zirius Prosjekt, fordelt på arbeidsaktiviteter og lønnsart. Leder godkjenner timer, og regnskap oppdateres og legges som grunnlag til lønn og fakturering. Det hele er enkelt, effektivt og tidsbesparende!

Søk

Nyhetsbrev

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):