ZiriusAgency

Zirius Byrå – Regnskapskontorets verktøykasse

                

Administrasjon, klientstyring og samspill satt i system!

Zirius Byrå er regnskapskontorets viktigste verktøy. I tillegg til et kraftig regnskapsverktøy, får du komplett administrasjon, enklere klientstyring med oversiktlige arbeidsbilder, automatiserte rutiner og ikke minst muligheten til samspill med klienter gjennom egne kundeløsninger. Det hele forenkler arbeidet og lar deg jobbe mer effektivt.

Noen fordeler:

  • Enklere administrasjon av medarbeidere og klienttildeling
  • Gruppérbar klientoversikt som viser arbeidsoppgaver og status
  • Klientopprettelse eller -oppdatering fra felles maler
  • Registrerer medgått tid og hvem som har jobbet mot hvilke klienter
  • Automatisk oppdatering av oppgaver og kjøring av rutiner
  • Egne klientløsninger direkte koblet til Zirius Byrå

Utnytt mulighetene til det fulle

Med banktjenstene i OnlineBank får du full utnyttelse av Zirius Byrå. Her eliminineres behovet for manuell innlogging i nettbanken, uansett bank i Norge. Regninger betales direkte fra Zirius, eller legges ut til godkjenning og betaling via Zirius Portal. Utførte betalinger oppdateres i Zirius sammen med innbetalinger fra kunder. Resultatet er effektivt, med vesentlig redusert tidsforbruk gjennom automatiserte betalings- og bokføringsprosesser

Smarte klientverktøy

Nå kan du tilby dine kunder Zirius Portal eller Zirius ERP som klientverktøy. Begge er koblet mot Zirius Byrå, og kan brukes alene i et standardoppsett, eller kombineres for skreddersøm og unike bransjemuligheter. Hva som passer din klient avhenger av behov og bransje.

PortalKlient – enkel hverdag og effektivt samspill

Skybasert kundeløsning som åpner for effektiv kommunikasjon på tvers. Her kan klientene fakturere, registrere og betale inngående bilag direkte, samt godkjenne betalinger og få betalingsstatus fra regnskapsbyrået. I tillegg får man fleksible attestasjonrutiner og muligheten til å føre timer som grunnlag til lønn eller fakturering. Det gir et effektivt verktøy til bedrifter som ønsker en enkel hverdag og et nært samspill.

ByråKlient – for bedrifter med utvidet behov

ByråKlient gir bedriften en komplett økonomiløsning med valgfrihet fra modulene regnskap, handel, prosjekt og service. Hvem som gjør hva avtaler dere. ByråKlient er en kostnadseffektiv løsning for bedrifter med større behov.

Zirius Byrå folder

Søk

Nyhetsbrev

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):