Prøv vår løsning gratis

Vil du prøve løsningen vår gratis? Vårt enkle og brukervennlige fakturasystem i sky kan du bruke kostnadsfritt ved å klikke “Registrer deg” under. Da oppretter du en konto for ditt firma, og kan sette i gang med fakturering!

Vi viser deg gjerne også våre innholdsrike bransjeløsninger! Klikk “Kontakt oss” under så gir vi deg en demo av det du er interessert i.

834

Bedrifter

12K

Brukere

23

Bransjer

Suksesshistorier

  • Kjeøy Regnskap AS implementerte Zirius i 2006. Zirius har fokus på effektive og automatiserte rutiner for regnskapskontor og vi er spesielt glad i dokumentflyten og samarbeidet vi oppnår med våre kunder. Enkle og smidige rutiner i alle ledd effektiviserer vår hverdag.

  • Zirius har gitt oss bedre oversikt over inntekt/kost i våre prosjekter. Toveis integrasjon mot SmartDok, samt faktura og dokumentflyt i samme system gir grunnlag for løpende prosjektstatus. Vi oppdager stadig nye muligheter for oss med Zirius.

  • Zirius leverer en driftssikkerhet som er uovertruffen. Zirius har et brukergrensesnitt som er enkelt, selv for mennesker som aldri før har brukt en kasse. For en bedrift som kan ha 30-40 sommeransatte, er dette til stor hjelp. Vi er meget fornøyd med stabiliteten og fleksibiliteten vi har i Zirius kasse.

Firmaer vi har utviklet spesialtilpassede løsninger for