CourseonnewVATrulesreporting

Kurs på nye momsregler og rapportering

                

1. januar 2017 iverksettes omfattende endringer i merverdiavgiftsoppgaven. Dette berører alle virksomheter som leverer mva-oppgave, og er spesielt viktig for bedrifter med vareimport og eksport. Zirius Kompetanse arrangerer derfor kurs for å forberede deg og din bedrift på endringene. 

I september fikk de 360 000 merverdiavgiftsregistrerte virksomhetene i Norge brev om dette fra Skatteetaten i Altinn. Brevet informerte om to viktige endringer for mva-registrerte fra 2017:

  • Mva-meldingen erstatter omsetningsoppgaven for merverdiavgift
  • Innførselsmerverdiavgift på varer skal innberettes og betales via mva-meldingen, i stedet for via tolldeklarasjonen som i dag

Hva betyr dette for deg?
Regnskapsansvarlige og regnskapsførere må oppdatere seg på de nye reglene, og ta nødvendige grep for at behandling og rapportering blir korrekt innen januar 2017.

Zirius Kompetanse arrangerer kurs og nettkurs som gir deg oppdateringen du trenger. Som bruker av Zirius tilbys du et skreddersydd kursopplegg med oppdatering på både nye regler og nye rutiner.

Sørg for at du er klar for endringene fra 1.januar ved å melde deg på her

Vi hjelper deg i gang!

Søk

Nyhetsbrev

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):