Håndverkere

Bransjeløsning for håndverkere som elektrikere, rørleggere og snekkere. Løsningen har fokus på gjennomføring av arbeidsordre hvor det påføres materiellforbruk, timer (mann / maskin) og dokumentasjon.

Muligheter med vårt kassesystem

 • Komplett kassesystem

  Zirius Kasse er et komplett, brukervennlig kassesystem med utvidet funksjonalitet innen faktura, prosjekt og regnskap. Bruk ordre fra Zirius som grunnlag for kontantsalg i kassepunktet, eller send ordre fra kassepunkt til Zirius for faktura til kunde. Godkjent dagsoppgjør bokføres direkte til regnskap. Zirius Kasse er godkjent i henhold til Skatteetatens krav om kassesystem.

 • Full funksjonalitet

  Bruk kontantsalg, faktura eller anføring med elektronisk signering. Du kan også hente ordregrunnlag fra Zirius. Zirius Kasse har mulighet for å bruke rabattavtaler på kunder og varer, og kredittkontroll. I tillegg får du utvidet varebeskrivelse og lagerstyring.

 • POS-system

  Standard POS-utstyr gir en effektiv salgsprosess: Berøringsskjerm, skuff, betalingsterminal, strekkodeleser og signeringspad for elektronisk signering i kassepunktet.

 • Lorem ipsum

  Customer support can happen anywhere—on email, chat, phone, or your social channels. It’s good to have a customer…

Zirius for håndverkere

Alt du trenger i ett prosjektstyringssystem

Høyere effektivitet hos entreprenørbransjen stiller større krav til prosjektstyringsverktøy. Både ansatte og ledere skal raskt få oversikt, og forholde seg til enkle løsninger som gir god kontroll. Zirius Prosjekt er et fleksibelt økonomiprogram som er utviklet i tett samarbeid med entreprenører.

Du samler all økonomisk prosjektinformasjon på tvers av avdelinger i én helhetlig løsning. Et komplett økonomisystem som dekker bransjespesifikke behov i alle prosjektfaser – fra tilbud til avslutning. Resultatet er økt effektivitet og frigjort tid som bedriften kan utnytte til kjernevirksomheten.

Fra tilbud til ferdigstilt prosjekt

Få økonomisk kontroll på prosjektene! Legg inn kostnads- og salgsbudsjett på prosjektene fordelt på arbeidsaktiviteter. Samle inn kostnader i form av timer (mann / maskin), materiell eller inngående bilag. Fakturer ut fra avtalt fastpris eller løpende ut fra forbruk. Se i ettertid hvordan det gikk på hver aktivitet i prosjektet.

Zirius Prosjekt har rutiner som underprosjekt, tilleggsordre (endringsmelding), vurdering av etterslep, viderefakturering med bilag, innestående på egen konto og mange flere nyttige funksjoner for oversiktlig og effektiv prosjektstyring.

Produkter i bransjeløsningen

Prosjektstyringssystem

Prosjektstyringssystem som gir prosjektleder og ansatte kontroll på alle faser av prosjektet – fra budsjett og tilbud til ferdigstilling
Les mer

Lagerstyringssystem

Lagerstyringssystem med full varelagerstyring hvor du kan flytte mellom lagre og/eller lokasjoner. Du styrer per varenummer om varen skal være lagerstyrt eller ikke.
Les mer

Start

Timeregistrering

Timeregistrering med app eller i sky. Timene importeres til regnskap eller lønnssystemet. Timefangst med Zirius Timer er enkelt og tidsbesparende.
Les mer

Lønnssystem

Skybasert lønnssystem for bedrifter med enkel lønnskjøring. Systemet har enkelt oppsett og er lettvint i bruk. Løsningen er integrert med Altinn.
Les mer

REFERANSEKUNDER

Suksesshistorier

 • Kjeøy Regnskap AS implementerte Zirius i 2006. Zirius har fokus på effektive og automatiserte rutiner for regnskapskontor og vi er spesielt glad i dokumentflyten og samarbeidet vi oppnår med våre kunder. Enkle og smidige rutiner i alle ledd effektiviserer vår hverdag.

  Author image
  • Ketil Kjeøy
   Daglig leder i Kjeøy Regnskap AS
   @twitterhandle
 • Zirius har gitt oss mulighet til å alltid ha fullstendig oversikt over alle kostnader og inntekter. Dokumentbehandling og prosjektstyring har aldri vært lettere.

  Author image
  • Marte Høgfoss
   A Hansen Gruppen AS
   @twitterhandle
 • Zirius leverer en driftssikkerhet som er uovertruffen. Zirius har et brukergrensesnitt som er enkelt, selv for mennesker som aldri før har brukt en kasse. For en bedrift som kan ha 30-40 sommeransatte, er dette til stor hjelp. Vi er meget fornøyd med stabiliteten og fleksibiliteten vi har i Zirius kasse.

  Author image
  • Linn van der Kassteele
   IT-ansvarlig i Langedrag Naturpark AS
   @twitterhandle

Kontakt oss

Error: Contact form not found.

Vi vil gjerne
høre fra deg!


Kontakt oss på telefon:

+47 400 07 707

Skreddersydd løsning for din bedrift? Les mer her