ArcticEntrepreneur

Arctic Entrepreneur 2018 – 23-25 januar 2018, The Qube, Gardermoen

                

Arctic Entrepreneur messen er årets store møteplass for anleggsbransjen i Norge, med utstilling, kurs, seminarer og middager med underholdning. Hovedmålgruppen for Arctic Entrepreneur er ledere og ansatte i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) medlesmsbedrifter og andre bransjerelaterte bedrifter. I tillegg fokuseres det på deltakelse av byggherrer, konsulenter, leverandører og offentlige etater med tilknytning til bransjen. Arrangementet er selvfølgelig også åpent for andre som er interessert i anleggsbransjen.

Zirius har deltatt på Arctic Entrepreneur gjennom mange år, og har i tillegg lange og gode tradisjoner i denne bransjen med mange gode kundeforhold. Hvor fokuset hele veien, gjennom innspill og tilbakemeldinger har latt oss utvikle et særdeles effektivt og kostnadsbesparende komplett økonomiverktøy for maskinentreprenører. Og vi kan i dag med stolthet si at vi fremstår som preferert systemleverandør i denne bransjen. Så ta turen innom stand nr 90, eller kontakt oss direkte for mer informasjon om bransjens beste løsning.

Arrangementet foregår på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 23.- 25. januar 2018.

Klikk her for påmelding

Søk

Nyhetsbrev

Få aktuell informasjon om Zirius-produkter på e-post! Klikk her for å abonnere på vårt nyhetsbrev:

Support

For fjernhjelp, last ned og start TeamViewer lokalt ved å klikke på knappen (husk å stenge ned andre versjoner av TeamViewer):