Arctic Entrepreneur 2019

Zirius er med!

Arctic Entrepreneur messen, 22.-24. jan. 2019 på The Qube Gardermoen er årets store møteplass for anleggsbransjen i Norge, med utstilling, kurs, seminarer og middager med underholdning. Hovedmålgruppen for Arctic Entrepreneur er ledere og ansatte i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) medlesmsbedrifter og andre bransjerelaterte bedrifter. I tillegg fokuseres det på deltakelse av byggherrer, konsulenter, leverandører og offentlige etater med tilknytning til bransjen. Arrangementet er selvfølgelig også åpent for andre som er interessert i anleggsbransjen.

I samarbeid med vår Partner HC DAHL AS har Zirius deltatt på Arctic Entrepreneur i en årrekke. Vi har med tiden opparbeidet lange og gode tradisjoner i denne bransjen med mange gode kundeforhold. Hvor fokuset hele veien, gjennom innspill og tilbakemeldinger har latt oss utvikle et særdeles effektivt og kostnadsbesparende komplett økonomiverktøy for maskinentreprenører. Og vi kan i dag med stolthet si at vi fremstår som preferert systemleverandør i denne bransjen. Så ta turen innom stand nr 111, eller kontakt oss direkte for mer informasjon om bransjens beste løsning.

Arrangementet foregår på The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 22.- 24. januar 2019.

Les mer om Arctic Entrepreneur her.

MENY