Overskudd 2018

Zirius stiller på årets største Regnskap Norge-happening! Overskudd 2018 går av stabelen 19.-20. september på The Qube – Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Vi står på stand, klare for å fortelle det glade budskap om Zirius.

Her er litt mer informasjon fra Regnskap Norge:

– Det er DIN tur!

Overskudd 2018 er en to-dagers konferanse for ledere og medarbeidere som vil fremover og oppnå suksess. Vi gir deg inspirasjon og verktøy for at du skal få det ekstra giret som kreves for å ta tak utviklingen av egen bedrift.  Programmet inkluderer interaktive spill og legger til rette for engasjerte diskusjoner – vi skal løfte taket!

Årets konferanse handler om:

  • Forretningsutvikling
  • Å tørre å satse
  • Hvordan bygge riktig kompetanse
  • Ledelse
  • Kundeforventninger
  • Nettverking
MENY