Om Zirius

Zirius AS er et helnorsk IT-selskap, etablert i 2004. Selskapets systemerere har utviklet et økonomisystem for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. I tillegg til utviklere har Zirius AS en egen konsulentgruppe, som leverer tjenester til Zirius' programvarer og de tilhørende produkter gjennom våre forhandlere.
 
Ansatte
Alle ansatte i Zirius har bred kompetanse og erfaring innen fagområdet, og vi jobber hele tiden aktivt med å videreutvikle oss for å sikre at vi møter våre kunders behov.
 
Størrelse
Vi har i dag en solid markedsplassering, og har helt siden oppstarten i 2004 opplevd en eksplosiv interesse for vårt økonomisystem. Våre produkter er valgt av mange hundre bedrifter i et stort antall bransjer, som regnskapskontorer, entreprenører, mekaniske verksteder, trevareleverandører for å nevne noen. 

Forhandlere
Zirius AS er et utviklingsselskap av økonomisystemer, og derfor er ikke vårt hovedfokus å selge systemene. Vårt mål er å levere et så sterkt produkt at andre ønsker å selge det for oss. Dette er noe vi har lykkes med og vi har i dag et forhandlerapparat som dekker hele Norge. Det er vårt forhandlerapparat som står for markedsføring, salg og support. 
 
Vil du - kan vi
For at våre kunder skal få den beste løsningen ut fra sine behov samarbeider vi med spesialister som kjenner den aktuelle bransjen eller virksomheten.  Alle våre samarbeidspartnere har en spisskompetanse som gjør at du som bruker har det ypperste av verktøy tilgjengelig – både av programvarer og supporttjenester.
 
 

Kart

Vis større kart

Kontakt

Firm

Zirius AS

Address

Ulvenveien 92A, Inngang C

0581 Oslo

Norway

Telephone

work Work
+47 40 00 77 07
fax Fax
+47 40 00 98 40

E-Mail

URL

Website
http://www.zirius.no